mandag den 7. oktober 2013

Efteråret og alle forrådene


Så er der lavet marmelader, syltet rødbeder, sat over til likører,lavet saft og gele af de sidste druer fra drivhuset. Kogt tomatsauce af de rigtig mange tomater vi havde og stadig har i drivhuset.... uhmmm det er altså rigtig godt på en pizza eller i en god kødsauce med pasta.
Det er en hyggelig tid med syltning og div. afgrøder fra naturen. Jeg syntes det er fantastisk, sjov og så smager det jo også godt på en vinterdag når der er lang tid til modne røde bær og sommer solskin :-)
Hjemmelavet tomatsauce, det smager bedre end det ser ud på billedet ;-)

Drue gele - tror det kunne være godt til noget vildt ;-) hvis eller manden min kan få ramt på noget...


De sidste druer fra drivhuset



En solbær likør blev også sat over, mon ikke den bliver god til jul....

Solbærmarmelade med solbær fra Helle og Steen's have i Svenstrup, tak for en hyggelig eftermiddag ;-)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar